Activiteitenkalender vanaf zondag 4 november

  • Dinsdag 6 november is er Buurtcontactochtend in de kerk in Rotterdam. Aanvang: 10.00 uur. Adres: Ben Goerionstraat 2, 3066 VV Rotterdam.
  • Donderdagavond 8 november is er een seminar ‘Dienen en Leidinggeven’. Het thema is de brief van Apostel Paulus aan Efeze. Alle geïnteresseerde broeders en zusters, jeugdleden en dienaren zijn van harte uitgenodigd. Aanvang: 20:00 uur. Adres: Ben Goerionstraat 2, 3066 VV Rotterdam.
  • Zondag 18 november is er Uitzendingsdienst. De dienst wordt dan vertoond op beeldschermen, en is een live-verbinding met de dienst van  Districtsapostel Storck vanuit de Nieuw-Apostolische Kerk in Hanau (Duitsland). In de kerkzaal wordt de dienst vertaald in het Nederlands. In de benedenzaal is de dienst ook onvertaald te volgen (in het Duits).
  • Vrijdag 23 tot en met zondag 25 november is het jeugdweekend van het district. Dit wordt gehouden in Lunteren.
  • Zondag 25 november is er tienerdienst in Gorinchem. aanvang: 10.00 uur. Adres: Stalkaarsen 5, 4205 PG Gorinchem
  • De jaarlijkse kerstviering wordt gehouden op zondagmiddag 23 december. Adres: Ben Goerionstraat 2, 3066 VV Rotterdam.