Activiteitenkalender vanaf zondag 28 oktober

  • Vrijdag 2 november is er Seniorencafé in de kerk in Rotterdam. Aanvang: 13.00 uur. Adres: Ben Goerionstraat 2, 3066 VV Rotterdam.
  • Zondag 4 november wordt de Ontslapenendienst gehouden. Tijdens deze kerkdienst wordt bijzonder stil gestaan bij allen, die reeds zijn heengegaan. Als Nieuw-Apostolische Kerk geloven we dat de liefde en genade van God niet ophoudt bij het einde van het leven, maar blijft gelden voor iedereen. Dat geloof staat deze kerkdienst centraal.
  • Dinsdag 6 november is er Buurtcontactochtend in de kerk in Rotterdam. Aanvang: 10.00 uur. Adres: Ben Goerionstraat 2, 3066 VV Rotterdam.
  • Zondag 18 november is er Uitzendingsdienst. De dienst wordt dan vertoond op beeldschermen, en is een live-verbinding met de dienst van  Districtsapostel Storck vanuit de Nieuw-Apostolische Kerk in Hanau (Duitsland). In de kerkzaal wordt de dienst vertaald in het Nederlands. In de benedenzaal is de dienst ook onvertaald te volgen (in het Duits).
  • De jaarlijkse kerstviering wordt gehouden op zondagmiddag 23 december. Adres: Ben Goerionstraat 2, 3066 VV Rotterdam.