Activiteitenkalender vanaf zondag 21 oktober

  • Zondag 28 oktober begint weer de wintertijd.
  • Op zondag 28 oktober zal in de gemeente Rotterdam doopdienst worden gehouden. Aanvang: 10.00 uur. Adres: Ben Goerionstraat 2, 3066 VV Rotterdam.
  • Zondag 4 november wordt de Ontslapenendienst gehouden. Tijdens deze kerkdienst wordt bijzonder stil gestaan bij allen, die reeds zijn heengegaan. Als Nieuw-Apostolische Kerk geloven we dat de liefde en genade van God niet ophoudt bij het einde van het leven, maar blijft gelden voor iedereen. Dat geloof staat deze kerkdienst centraal.
  • Dinsdag 6 november is er Buurtcontactochtend in de kerk in Rotterdam. Aanvang: 10.00 uur. Adres: Ben Goerionstraat 2, 3066 VV Rotterdam.
  • Zondag 18 november is er Uitzendingsdienst. De dienst wordt dan vertoond op beeldschermen, en is een live-verbinding met de dienst van  Districtsapostel Storck vanuit de Nieuw-Apostolische Kerk in Hanau (Duitsland). In de kerkzaal wordt de dienst vertaald in het Nederlands. In de benedenzaal is de dienst ook onvertaald te volgen (in het Duits).