Activiteitenkalender vanaf 7 oktober

Let op: Zondag 14 oktober is er geen kerkdienst in de Nieuw-Apostolische Kerk in Rotterdam.

  • Maandag 8 oktober is er districtskoorrepetitie in Nieuwegein. Deze begint om 20.00 uur. Deze repetitie heeft te maken met de Districtsdienst. Er is geen koorrepetitie in Rotterdam.  Adres: Buizerdlaan 1, 3435 SB Nieuwegein.
  • Zondag 14 oktober is er een Districtsdienst in Hilversum. Die zondag is er geen kerkdienst hier in Rotterdam.  Adres: Johannes Geradtsweg 115, 1222 PP Hilversum.
  • Zondagmiddag 14 oktober is er om 15.00 uur landelijke ambtsbroederdienst in Hilversum. Daar zijn de ambtsbroeders met partners uitgenodigd, zowel actief als in de rust. Ook de weduwen van ambtsbroeders zijn uitgenodigd. Adres: Johannes Geradtsweg 115, 1222 PP Hilversum.
  • Zondag 28 oktober is er doopdienst in de gemeente in Rotterdam. Aanvang: 10.00 uur. Adres: Ben Goerionstraat 2, 3066 VV Rotterdam.