Activiteitenkalender vanaf zondag 9 september

  • Donderdag 13 september is de weer de eerste avond in de reeks van Dienen en Leidinggeven in de Nieuw Apostolische Kerk. Deze seminars zijn vrij toegankelijk. Het thema is: Integriteit en ethiek, bezien vanuit de Christelijke optiek. Deze avond wordt gehouden in onze kerk in Rotterdam. Adres: Ben Goerionstraat 2, 3066 VV Rotterdam
  • Het jaarlijkse tienerweekend is van 14 t/m 16 september. Het wordt gehouden in de Wildwal in Lunteren.
  • Zondag 23 september is de landelijke jeugddag. Deze wordt gehouden in Soest.
  • Graag vragen we uw aandacht voor de actie “Back to School” van de Stichting Corantijn.  (zie ook: http://www.stichting-corantijn.nl/). Zaken, die ter beschikking worden gesteld, kunnen worden ingeleverd in de kerk op zondag en woensdag voor en na de kerkdiensten. De tijden van de kerkdiensten zijn: Op zondag van 10.00 tot 11.00 uur, en op woensdag van 20.00 tot 21.00 uur.

Tevens maken we graag melding van de Walk of Peace, die door verschillende Christelijke kerken wordt georganiseerd. Deze wordt gehouden op zondag 16 september en begint om 14.00 uur bij één van de volgende kerken:

  1. Gemeente Gods Huis, Stationsplein 20, Capelle aan den IJssel (Schollevaar)
  2. RK St. Paulus’ Bekering , Merellaan 352, Capelle aan den IJssel (Middelwatering)
  3. The New Foundation in Christ, Roerdomplaan 4, Capelle aan den IJssel (Middelwatering)
  4. De Hoeksteen, Rivierweg 15, Capelle aan den IJssel (Middelwatering)
  5. Pinkstergemeente Kom en Zie samen met De Schenkelkerk, Bermweg 29b, Capelle aan den IJssel

Deze begint niet bij de Nieuw Apostolische Kerk. Voor verdere informatie zie: http://www.capelsekerken.nl/