Activiteitenkalender, vanaf zondag 25 februari

 

  • Zondag 25 februari wordt een Stamaposteldienst uitgezonden vanuit Hessen. De Stamapostel, Dhr. Jean-Luc Schneider, is het hoofd van de internationale Nieuw-Apostolische Kerk. In de kerk in Rotterdam wordt deze dienst vertoond op beeldschermen.
  • In de grote zaal simultaanvertaling in het Nederlands. In de benedenzaal in het Duits, zonder vertaling.
  • Vrijdag 2 maart is er om 14.00 uur Seniorencafé de Ontmoeting in de kerk in Rotterdam, Ben Goerionstraat 2.
  • Zondag 4 maart wordt er een speciale kerkdienst gehouden, waarbij stilgestaan wordt bij de ontslapenen. Deze dienst staat in het teken van herdenking en het geloof dat Gods genade zich niet alleen beperkt tot de levenden, maar dat Zijn genade er is voor allen die bestaan. Aanvang 10.00 uur.
  • Dinsdag 6 maart is er buurtcontactochtend. Deze begint om 10.00 uur en wordt gehouden in de kerk aan de Ben Goerionstraat 2, te Rotterdam.